ONZE THUISFRONTCOMMISSIE

Op deze pagina stellen de leden van onze thuisfrontcommissie (TFC) zich voor. De TFC dient verschillende doelen. Zo onderhoudt de commissie het contact tussen ons als gezin en onze achterban en sponsoren. Daarnaast geeft de commissie praktische, morele en geestelijke steun. Ook het werven van fondsen is onderdeel van de activiteiten van de TFC. Ze zijn onmisbaar dus! Klik hier om contact met hen op te nemen.

Maurits Aman
Voorzitter

Ik zeg altijd maar zo: ‘De beste stuurlui staan aan wal‘. 

Mijn naam is Maurits Aman, voorzitter van de TFC van Boer aan boord.

Kijkend naar mijn mede TFC-leden kan ik onderstaande louter onderstrepen. In mijn rol als voorzitter sluit ik me dan ook graag aan bij vriend Newton, die zei: ‘Als ik verder heb kunnen kijken, was dat omdat ik op schouders van reuzen stond’.

Wie ben ik verder? Samen met mijn vrouw Gerna woon ik in Rotterdam. In het dagelijkse leven adviseer ik Rijksoverheid organisaties met betrekking tot complexe organisatievraagstukken.

We zijn lid in dezelfde gemeente als Erik en Elja, wijkgemeente de Samaritaan in Rotterdam-Noord.  

Lennard Verhoeven
Penningmeester

Mijn naam is Lennard Verhoeven en de penningmeester van dit mooie project.

Als penningmeester ben ik het aanspreekpunt voor alle vragen die er zijn die raakvlak hebben met financiën. 

Even iets over mijzelf, ik ben 28 jaar, getrouwd met Arda, vader van Joas en woonachtig in Barendrecht. In het dagelijks leven ben ik registeraccountant bij de Autoriteit Financiële Markten en part-time accountancydocent op Nyenrode Business Universiteit.

Ik vind het mooi dat ik op deze wijze een bijdrage kan leveren aan het belangrijke werk van Mercy Ships. Schroom niet om contact met mij op te nemen als er vragen zijn, ik ben dienstverlenend ingesteld!

Judith van Ruitenburg
Fondsenwerving

Ha, ik ben Judith van Ruitenburg, getrouwd met Mario en moeder van twee jongens (5 en 7 jaar).

In het dagelijks leven ben ik vooral thuis voor de kinderen. Daarnaast werk ik op freelance basis als fotograaf. Mario en Erik zijn bevriend vanaf de peuterschool en sinds ik Mario ken, ben ik bevriend met Erik en later dus ook met Elja!

Toen Erik en Elja vertelden over hun bijzondere werkswitch was ik meteen enthousiast. Ik houd ervan hoe ze hun eigen pad bewandelen en heb daar zeker ook grote bewondering voor. Ik voel me vereerd onderdeel te zijn van de TFC. Ik zal me bezig houden met acties bedenken zodat mensen dit belangrijke vrijwilligerswerk allemaal gaan sponsoren!

Hannah Neele
Communicatieadviseur

Wat een eer om deel uit te maken van de thuisfrontcommissie van Elja en Erik!

Elja en ik gaan jaren terug. We kennen elkaar al letterlijk levenslang. En… ik herinner mij nog goed dat Erik in Elja’s leven kwam. Ik stond langs de zijlijn vanaf het prille begin en mag er nu weer ‘bij zijn’. Bijzonder!

In het dagelijks leven ben ik communicatieprofessional en die rol vervul ik ook in de thuisfrontcommissie.

Marieke Dunning
Gebedscoördinator

Ik ben Marieke Dunning en woon samen met mijn man Gerard en twee zonen, Lars en Rens, in Rotterdam. Erik, Elja, Juda en Nora kennen wij vanuit de kerk, de Samaritaan. Ik vind het ontzettend mooi en moedig dat ze zich met hun gezin op deze wijze inzetten.

In deze commissie mag ik de schakel vormen met de Samaritaan in de rol van gebedscoördinator. Zo waardevol dat er, naast vele andere bidders, een biddende gemeente om hen heen staat!

Ilona Boiten
Vertrouwenspersoon

Hoi! Mijn naam is Ilona, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man en ons zoontje in Dordrecht. In het dagelijks leven werk ik als orthopedagoog bij Eleos en in de TFC zal ik met name het contact met Erik en Elja onderhouden en fungeren als hun ‘praatpaal’.

Dat is eigenlijk ook de korte samenvatting van mijn relatie met Elja. Sinds we elkaar op de middelbare school hebben ontmoet, zijn we niet meer gestopt met praten, vaak zelfs tot diep in de nacht.

Ik vind het bijzonder om op deze manier betrokken te zijn bij hun mooie, dappere avontuur en hoop dat het voor hen en de mensen die ze ontmoeten een ervaring wordt om nooit te vergeten!