OVER ONS

Het leek ons, Erik en Elja, al jaren mooi om onze talenten in te zetten voor mensen op de wereld die het zo hard nodig hebben. Dit idee is nooit concreet geworden, tot we zomaar vrijblijvend een informatieavond bijwoonden over het werk van Mercy Ships. Tijdens de informatieavond kwamen we erachter dat er een Supply Manager nodig was voor de  Global Mercy! We waren allebei gelijk enthousiast! Zou dit de plek zijn waar God ons wil hebben? Na veel gebeden te hebben kregen wij ons antwoord tijdens de Pinksterpreek over Gods roeping en het werk van de Heilige Geest. We solliciteerden en werden aangenomen!

Vanaf de zomer van 2021 gaan we aan boord van de Global Mercy. Aan boord gaat Erik aan de slag als Supply Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bevoorrading van het schip en de voorraad aan boord. Elja zal zich met name richten op de zorg voor het gezin. Daarnaast zal ze verschillende neventaken oppakken aan boord.

Op dit moment wonen we nog, samen met onze twee kinderen Juda (21-11-2017) en Nora (25-12-2019), in Rotterdam. 

Erik is in het dagelijks leven Supply Chain Director bij een logistiek dienstverlener in de groenten en fruit. Elja is docent Nederlands in het voortgezet onderwijs.

Schrijf je in!

Vind je het leuk om betrokken te blijven bij onze uitzending? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!